Betaling for musikundervisning

Fleksible muligheder

Det er i høj grad en fornøjelse, at arbejde med mange forskellige musik opgaver og stilarter. Selv har jeg aldrig været den store sælger, men har heldigvis ofte været sammen med nogen, der satte pris på min indsats. Mine priser er afbalanceret med en forventning om, at du virkelig har en interesse i at blive bedre. Det er altså ikke terapeutisk tid jeg tilbyder, der skal helst ske noget musikalsk udvikling.

Tider aftales efter først til mølle princippet. Jeg forbeholder mig naturligvis ret til at prioritere akut sygdom, læge, tandlæge og lignende. Det sker yderst sjældent, men kan naturligvis blive syg, hvilket meddeles på telefon, sms eller e-mail.

Jeg laver aldrig flere aftaler om undervisning end, at jeg kan yde en ordentlig og kompetent indsats. Er dine ønsker uden for min kompetence siger jeg – nej tak – jeg ønsker kun glade elever.

Her er mulighederne:

Musikundervisning på timebasis:

Du har gjort dig overvejelser over, hvad du vil lære, så du kan fortælle mig det. Jeg har ca. en uge til forberedelse. Vi aftaler en bestemt tid fra gang til gang. Du betaler på forhånd honoraret på 300, – kr. med bankoverførsel  eller lignende.

Stiller du specielt store krav, der medfører øget forberedelse eller lignende kan honoraret øges til 400,- kr.

Fire timer valgt på forhånd fra gang til gang:

Du vælger 4 timer højst fordelt på 8 uger. Du betaler på forhånd honorar på 1.000, – kr.

Efterår eller forårssæson:

Ekstensiv undervisning – på et aftalt tidspunkt uge for uge, der kan afbrydes af ferie, kurser og lignende – baseret på kendt standard materiale, så det ikke kræver intensiv særskilt forberedelse. Svarende til 10 gange udgør honoraret 1.500,- kr. (Efter min erfaring er det oftest, hvad folk faktisk når på 16 faste ugentlige mødetidspunkter.)

Det sidste vil ofte være det bedste tilbud til begyndere, eller personer, der er hårdt ophængt i øvrigt. Når man har betalt, bliver man trods alt fastholdt i rutinen, så man når at komme over de værste indlæringskriser. Hvis man ikke er fuldstændig håbløs umusikalsk eller svært fysisk handicappet, kan man lære enkelt melodi- og akkordspil på 10 gange.

Alt er inklusiv moms og skat, som man som selvstændig betaler.

Bemærk offentligt ejede musikskoler og offentligt støttede aftenskoler betaler ikke moms.