Rock guitar

rockop1632

Der er mange specielle genrer inden for rock guitar. Dem dækker jeg naturligvis langt fra. Men er du interesseret i at kunne spille klassiske rock numre er der en række stilarter jeg kan tilbyde.

Noget er teknisk ret enkelt.  Andet kræver virkelig meget dedikeret øvning. Hvad der er muligt afhænger i høj grad af din kropslige forudsætninger, dine interesser og hvor meget tid du har til rådighed. Mange klassiske numre er lette at spille. Men der er også virtuose numre, som kræver uroligt meget præcis øvning. For de fleste vil det nok være klogt og mere givende at vælge at være sig selv, fremfor at forsøge at være Hendrix eller Van Halen.

Til det meste rockmusik er en god elektrisk guitar, forstærker og diverse pedaler relevant. Men evnen til at øve sekvenser til man kan dem uden ad er mindst lige så vigtigt. Da man ikke spiller efter noder på scenen, skal man have gode evner til at lære udenad.

Jeg vil helst lære dig teknikkerne og bruge dem på forskellige numre. Hellere end at forsøge at lære dig et specifikt for vanskeligt nummer. Så skal du nok med tiden få oparbejdet en rutine så du kan spille hvad du vil.

Der vil i udpræget grad blive brugt lydeksempler og backing på MP3-filer lavet specielt til dig.